Alle categorieën
EN

Home > NIEUWS > Bedrijf Nieuws

Smart power: geïntegreerde zonne-energieoplossing van Rika Solar

Tijd: 2022-04-29 Hits: 39

Smart power: geïntegreerde zonne-energieoplossing van Rika Solar

 

Rika Solar is professionele fabrikant van lithiumbatterijen en oplossingsleverancier voor zonne-energiesysteem China, toegewijd aan voorbehoudding veilig, betrouwbaar en kosteneffectieve producten in zonne-energiesystemen voor wereldwijde klanten. Ondernemen houdt in huishoudelijke elektriciteit, voertuig zonne-energie opslag en ander zonne-PV-systeem.       

 

Rika Solar's producten voornamelijk: omvatten: litiumbatterie, zoolaire omvormerzo, zoolarpanels en voltooi solarpowerkits. Na jaren van ontwikkeling heeft Rika een redelijk volwassen technologie in lithiumbatterijen voor opslag van zonne-energie en wordt het verticaal geïntegreerd in het zonne-energiesysteem. Tegen het einde van 2021 zijn er meer dan 1.5 GWh-producten geleverd aan meer dan 100,000 gebruikers, voornamelijk in Europa, de Verenigde Staten en Zuidoost-Azië. Met hoogwaardige producten en professionele service wordt Rika Solar alom geprezen door gebruikers.

 

Rika Solar streeft ernaar een toonaangevend IoT-bedrijf te worden dat gebruikers het beste begrijpt en hoopt dat steeds meer mensen Rika Solar kiezen voor een schonere wereld.

 

Om het probleem van energieverbruik op te lossen, Rika Solar is een wens keuze.

Ontvouwen
ONLINE